Merk


Kleur


Bouwjaar


Provincie


Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij Studebaker om deze Studebaker Erskine te huren voor uw bruiloft!

Opties bij deze Trouwauto

Links gestuurd, Met Chauffeur, Schakel

Omschrijving

Je trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven en het ritje naar de kerk of het gemeentehuis is dan ook best speciaal.

Wil je écht bijzonder arriveren? De Studebaker President uit 1941 heeft het allemaal. Unieke sfeer Deze Studebaker is een auto met historie, rondgereden worden in een auto als deze is een stukje belevenis. Deze klassieker zal zorgen voor een unieke sfeer aan jullie trouwdag. Vooral door de gasten met een interesse in auto’s, hoogstwaarschijnlijk de mannen, zal de Studebaker President niet snel vergeten worden, hartstikke leuk wanneer er nog lang wordt doorgepraat over jullie trouwdag! Beleef het gevoel Hoe vaak heb je er vroeger als klein meisje van gedroomd om een dag prinses te zijn? Je trouwdag komt natuurlijk dicht bij dit gevoel, deze auto zal zorgen voor extra genieten op jullie dag.

Zijn jullie al enthousiast en nieuwsgierig geworden? Vraag snel een offerte aan.

Uiteraard is de auto ook uitstekend voor andere gelegenheden te gebruiken. Denk daarbij aan het voorrijden voor een eindexamengala, een bal, een première of bijzondere presentaties. De momenten dat u graag impact maakt. Ook dan is deze prachtige auto te huur. Vraag een offerte aan voor een gelegenheidstarief.

Verhuurder

Studebaker

Bekijk nu alle Trouwauto's van Studebaker die via 123Limousine.nl worden aangeboden. Klik hier voor het complete overzicht.

TrouwTip

Verzeker je mooiste dag! Klik hier voor meer informatie over een voordelen van een Trouwverzekering.

Tags

Studebaker, 1941, Zwart, Bruiloft, Studebaker, Limousine

Prijzen

zonder chauffeur met chauffeur
Per uur - 100.00
Per dagdeel - 250.00
Per dag - 350.00

Auto is tijdelijk niet beschikbaar
| Disclaimer | Privacy | Links | Hier adverteren? Betaal uitsluitend voor resultaat! | © 2004-2024 PrepaidLeads.org |

123Limousine.nl is een onderdeel van PrepaidLeads. De online marktleider van Nederland & België in het genereren van leads voor de autoverhuurbranche.